Karšti patiekalai

Ingredientai: 4 virtos riekelėmis pjaustytos bulvės 100 g. riekelėmis pjaustyto rūkyto kumpio 100 g. fermentinio sūrio 200 g. brokolių žiedynų 200 g. grietinės 1 kiaušinis pipirų džiovinto baziliko druskos

Ingredientai: 900 g. bulvių (tarkavimui) 200 g. bulvių (virimui) Įdaras: 250 g. jautienos (malta mėsa) arba 220 g. kiaulienos (malta mėsa) 30 g. svogūnų 20 g. vandens

Ingredientai: spageciu; farso; prieskoniu; kiausinis; pyrago poros riekeliu ir poros saukstu miltu; cederio surio; grietines, keciupo ir sviesto sauksto; saukstelio alyvuogiu aliejaus.

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Mocarela sūris - 200 gramų, Prieskoniai (kokius mėgstate) - 0 žiupsnelių, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Kiaulienos sparndinė arba kumpis - 1 kilogramas

Ingredientai: Kumpis, džiovintas, smulkintas - 0.75 stiklinės, Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis - 0.5 vieneto, Juodieji malti pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šalavijas, šviežias kapotas - 1 valgomasis šaukštas, Čili pasta - 0.5 valgomojo šauk

Ingredientai: Vištos krutinėlės, pjaustyta juostelėmis - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Paprika, įvairių spalvų - 100 gramų, Sezamas, sėklos - 0 saujelių, Ananasų sultys - 50 gramų

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 1.5 kilogramo, Prieskoniai (tinkami mėsai) - 0 žiupsnelių, Česnakas - 6 skiltelės, Medus - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Agurotis - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušiniai, kietai virti - 2 vienetai, Sultinys - 1 stiklinė, Lašinukai - 100 gramų

Ingredientai: Reikės: 200 g (10 vnt.) sraigių, 0,5 litro vandens, 80 g daržovių, 1-2 kiaušinių, 150 g ančiuvių, 40 g maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštų pieno, pipirų, petražolių, 30 g trintų džiūvėsėlių.
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą