Kepiniai

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Vanilės ekstraktas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 150 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 100 gramų, Sviestas - 50 gramų, Pienas - 1 valgomasis šaukštas, Cu

Ingredientai: Sviestas - 30 gramų, Cukrus - 60 gramų, Razinos - 50 gramų, Romas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 3 vienetai

Ingredientai: Grietinė - 0.75 stiklinės, Cukrus - 0.75 stiklinės, Krakmolas - 1.5 valgomojo šaukšto, Margarinas - 450 gramų, Amoniakas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus, pakelis - 2 v

Ingredientai: Sviestas - 50 gramų, Mielės - 50 gramų, Vanduo, drugnas - 50 mililitrų, Grietinėlė, liesa - 200 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kvietiniai miltai - 800 gramų, Kumpis, rukytas,r

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Kvietiniai miltai - 500 gramų, Cukrus - 200 gramų, Razinos - 125 gramai, Migdolai, kapoti - 30 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Pienas - 0.25 litro, Citrina, žievelė, nutarkuota - 0.5 vieneto, Kepimo milteliai - 1 arbatini

Ingredientai: Cukrus - 0.5 stiklinės, Lazdyno riešutai - 0.5 stiklinės, Kiaušinai, baltymas - 1 vienetas

Ingredientai: Kriaušės, didelės - 2 vienetai, Sutirštinto saldaus pieno - 4 gramai, Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė plakta - 200 gramų, Cukrus - 0 žiupsnelių, Bruknių uogienė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Citrinos sultys (iš pusės citrinos) - 0.5

Ingredientai: Miltai - 420 gramų, Mielės, pakelis - 150 gramų, Cukrus - 80 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 80 gramų, Drsuka - 0 žiupsnelių, Kriaušės, didelės - 2 vienetai, Bruknės - 1 stiklinė, Cukrus - 60 gramų, Sviestas - 100 gramų, Migdolai, mal

Ingredientai: Fermentinis sūris - 160 gramų, Kiaušiniai - 4 gramai, Miltai - 60 gramų, Sviestas - 40 gramų, Pienas - 350 mililitrų, Muskatas, smulkintas - 0 saujelių

Ingredientai: Morkos - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 0.5 stiklinės, Razinos - 0.5 stiklinės, Citrinos žievelė - 0.5 valgomojo šaukšto, Druska - 0 žiupsnelių
Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą