Greita paieška
Receptai
Draugai

Konservai

Aviečių uogienė

Ingredientai: Avietės - 1 kilogramas, Cukrus - 1 kilogramas

Čili džemas

Ingredientai: Čili pipirai - 0.5 kilogramo, Cukrus - 150 gramų, Česnakai - 1 galva, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Marinuoti žiediniai kopūstai

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 2 kilogramai, Vanduo - 1.8 litro, Actas - 0.2 litro, Krapai su žiedynais - 100 gramų, Česnakai - 100 gramų, Čili pipirai - 20 gramų, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčių grūdeliai -

Uogienė "Asorti"

Ingredientai: Kriaušės - 1 kilogramas, Obuoliai - 0.5 kilogramo, Slyvos - 0.5 kilogramo, Cukrus - 600 gramų, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Gvazdikėliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Erškėtuogių ir šermukšnių uogienė

Ingredientai: Erškėtuogės - 600 gramų, Šermukšnis - 400 gramų, Cukrus - 1.3 kilogramo, Vanduo - 1 stiklinė

Braškių ir kivių uogienė

Ingredientai: Braškės - 500 gramų, Kivi - 4 vienetai, Cukrus - 400 gramų

Konservuotos morkų salotos šventėms

Ingredientai: Morkos - 1.5 kilogramo, Česnakai - 8 skiltelės, Juodieji pipirai, žirneliai - 6 vienetai, Vanduo - 150 mililitrų, Cukrus - 25 gramai, Actas, 9 % - 3 valgomieji šaukštai

Slyvų uogienė

Ingredientai: Slyvos - 2 kilogramai, Cukrus - 1.5 kilogramo, Vanduo - 2 stiklinės

Žemuogių su brendžiu džemas

Ingredientai: Žemuogės - 1 kilogramas, Kriaušės - 500 gramų, Citrina - 1 vienetas, Brendis - 200 mililitrų

Gardutėlė kriaušių uogienė

Ingredientai: Kriaušės - 1 kilogramas, Cukrus - 1 kilogramas, Vanduo - 1.5 stiklinės, Citrinos rūgštis - 4 gramai

Šaltalankių sultyse marinuoti  šašlykai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Šaltalankių sultys (naminės) - 400 mililitrų, Citrina - 1 vienetas, Šašlyko prieskoniai Santa Maria - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Aitriosios paprikos milteliai (nebūtinai) - 1

Adžika

Ingredientai: Baklažanai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1.5 kilogramo, Paprika, saldžioji - 1 kilogramas, Česnakai - 300 gramų, Paprika, aštrioji - 4 vienetai, Aliejus - 250 mililitrų, Actas - 100 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundeli

Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Klasikinis čenakas Česnakinis padažas kebabams Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Žemaičių blynai su faršu Šaltiena greitpuodyje Porų mišrainė su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!