Konservai

Ingredientai: Čili pipirai - 0.5 kilogramo, Cukrus - 150 gramų, Česnakai - 1 galva, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 2 kilogramai, Vanduo - 1.8 litro, Actas - 0.2 litro, Krapai su žiedynais - 100 gramų, Česnakai - 100 gramų, Čili pipirai - 20 gramų, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčių grūdeliai -

Ingredientai: Kriaušės - 1 kilogramas, Obuoliai - 0.5 kilogramo, Slyvos - 0.5 kilogramo, Cukrus - 600 gramų, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Gvazdikėliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Erškėtuogės - 600 gramų, Šermukšnis - 400 gramų, Cukrus - 1.3 kilogramo, Vanduo - 1 stiklinė

Ingredientai: Morkos - 1.5 kilogramo, Česnakai - 8 skiltelės, Juodieji pipirai, žirneliai - 6 vienetai, Vanduo - 150 mililitrų, Cukrus - 25 gramai, Actas, 9 % - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Žemuogės - 1 kilogramas, Kriaušės - 500 gramų, Citrina - 1 vienetas, Brendis - 200 mililitrų

Ingredientai: Kriaušės - 1 kilogramas, Cukrus - 1 kilogramas, Vanduo - 1.5 stiklinės, Citrinos rūgštis - 4 gramai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Šaltalankių sultys (naminės) - 400 mililitrų, Citrina - 1 vienetas, Šašlyko prieskoniai Santa Maria - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Aitriosios paprikos milteliai (nebūtinai) - 1
Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimą