Konservai

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Paprika saldžioji - 1 kilogramas, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Česnakai - 100 gramų, Actas - 150 mililitrų, Aliejus - 200 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Petra

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Pomidorai - 1 kilogramas, Paprika - 3 vienetai, Čili pipirai - 1 vienetas, Česnakai - 100 gramų, Aliejus - 1 stiklinė, Actas - 100 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Druska - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Vanduo - 9 stiklinės, Druska - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Actas - 100 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 saujelė, Lauro lapai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Cukinija - 5 kilogramai, Aliejus - 0.5 litro, Pomidorų padažas - 0.5 litro, Cukrus - 1 stiklinė, Actas - 200 mililitrų, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 galva

Ingredientai: paprikos - 3 kilogramai, Pomidorų padažas - 2.5 valgomojo šaukšto, Druska - 2.5 valgomojo šaukšto, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: 50 vnt saldžiosios paprikos (bulgariškų pipirų),5 svogūnai ( nebūtinai ) 1 l pomidorų sulčių, 1 stiklinė aliejaus, 1 stiklinė acto, 1 stiklinė cukraus, 2 dideli šaukštai druskos

Ingredientai: Aliejus - 1 litras, Kopūstas - 1 vienetas, Svogūnai - 20 vienetų, Pomidorai - 1 litras, Grybai, virti - 6 litrai
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą