Salotos, garnyrai

Ingredientai: po vieną raudoną, geltoną ir žalią pipirą, cukinija (nevirta), pomidoras, raudonas svogųmas česnakas, aliejus, druska, pipirai, 5 šaukštai acto, 6 š. apelsinų sulčių, 1 arb. šaukštelis garstyčių, cukrus

Ingredientai: 3 kivi, 3 bananai, 4 apelsinai, 4 mandarinai, 2 dideli obuoliai, 3 braškės (galima ir daugiau), 250 g. jogurto,

Ingredientai: 1 cukinija, 1 agurotis, 1 paprika, 1 svogūnas, 1 poras, 150 g dešros (nebūtinai), 5 pomidorai, aliejaus, pipirų, druskos, petražolių.

Ingredientai: 1 rūkytos vištos šlaunelė 1 marinuotų kukurūzų indelis 1 mažas svogūnas 4 - 5 šaukštai majonezo truputis kvepiančiųjų pipirų.

Ingredientai: 2 kg pomidorų 2 kg paprikos 1 kg svogūnų 1 kg morkų 1stilinė aliejaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė acto (arba nubrauktas šaukštas citrinos rūgšties) druskos pagal skonį (apie 4 nubrauktus šaukštus)

Ingredientai: Jūros gėrybės, šaldytos - 400 gramų, Parikos, raudonos - 150 gramų, Svogūnai, ropiniai - 100 gramų, Česnakai - 5 skiltelės, Vištienos filė - 300 gramų, Ryžiai, plikyti - 300 gramų, Sultinys, vištienos - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Šafrana

Ingredientai: 3kepti vistienos ketvirciai. 1 ilgas agurkas arba 3trumpi. 3pomidorai 500g.kininiu salotu 1 svogunas. pipiru,druskos. 4 saukstai majonezo

Ingredientai: Aliejus - 1 litras, Kopūstas - 1 vienetas, Svogūnai - 20 vienetų, Pomidorai - 1 litras, Grybai, virti - 6 litrai
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą