Garnyrai

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Obuoliai - 150 gramų, Sviestas - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Mairūnas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pienas - 1.5 stiklinės, Sviestas - 25 gramai, Grybai - 350 gramų, Dešra - 100 gramų, Rūkyta šoninė - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kukurūzų kruopos - 250 gramų, Sultinys,daržovių - 600 mililitrų, Sviestas - 40 gramų, Baltas sausas vynas - 150 mililitrų, Svogūnai - 0.5 galvos, Česnakai - 3 skiltelės, Fermentinis sūris - 30 gramų, Raudonėliai (Oreganas) - 1 valgomasis šau

Ingredientai: Salotos - 1 gūželė, Mėlynieji svogūnai - 2 galvos, Marinuoti agurkai - 5 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži
Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.
Rodyti kitą patarimą