Įvairios salotos

Ingredientai: Morkos - 5 vienetai, Saliero šaknis - 0.2 vieneto, Obuolių actas - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Čili milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio ša

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Morkos - 4 vienetai, Česnakai - 4 skiltelės, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Krapai, smulkinti - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, 5 rūšių - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Ridikėliai - 4 vienetai, Agurkai, švieži ilgavaisiai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Krapai (šviežios šakelės) - 1 vienetas, Natūralus jogurtas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Morkos - 8 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės

Ingredientai: Pomidorai, čeri - 200 gramų, Agurkai - 100 gramų, Svogūnų laiškai - 50 gramų, Cukinija - 50 gramų

Ingredientai: Brokoliai - 300 gramų, Sūris, feta - 100 gramų, Kumpis - 200 gramų, Kukurūzai, (konservuoti) - 1 skardinė, Agurkai, šviežias - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Jogurtas, natūralus - 3 valgomieji šaukštai, Česnakai, trinti - 2 s

Ingredientai: Kumpis - 150 gramų, Agurkai, marinuoti - 1 vienetas, Morkos, šviežios - 1 vienetas, Agurkai, įvieži - 2 vienetai, Žirneliai - 0.5 skardinės, Kukurūzai - 0.5 skardinės

Ingredientai: Svogūnas - 1 vienetas, Brokoliai - 0.5 vieneto, Imberas - 1 vienetas, Vištiena, filė - 1 vienetas, Pipirai, čili - 0.5 vieneto, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 2 skiltelės, Sojų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Dešrelės (mažos, vytintos) - 200 gramų, Sūris - 100 gramų, Žirneliai, virti - 200 gramų

Ingredientai: Salotos (Iceberg) - 1 gūželė, Špinatai - 1 sauja, Pomidorai, vyšniniai - 250 gramų, Sūris, DŽIUGAS (tarkuotas) - 50 gramų, Majonezas - 3 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Medus, skystas - 1 arbatinis šaukštelis
Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą