Tirštos sriubos

Ingredientai: Pienas - 2 stiklinės, Vanduo - 2 stiklinės, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Krevetės - 150 gramų, Jūros gėrybių mišinys - 150 gramų, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Pipirai

Ingredientai: Bulvės - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas, Burokėliai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Grybai - 1 sauja, Moliūgai - 200 gramų, Salierai, stiebai - 1 gabalas, Paprika, raudona - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 1 skiltelė, Bulvės - 2 vienetai, Žalumynai - 1 sauja, Lašiniai, sūdyti - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis

Ingredientai: Vištienos skilveliai - 400 gramų, Vištienos kakleliai - 400 gramų, Vanduo - 8 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Sultinys, vištienos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Lauro lapai - 3 lapai, Česnakas - 2 skiltelės, Petražolės - 1 p

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 1 vienetas, Pivagrybiai - 300 gramų, Grietinėlės sūris - 200 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Bulvės - 4 vienetai, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Faršas - 300 gramų, Čili pipiras - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Svogūnas - 1 galva, Raudonos pupelės - 100 gramų, Aštrus pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 30 gramų, Vanduo - 1.5 litro

Ingredientai: Pievagrybiai - 350 gramų, Peletrūnas - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys, daržovių - 500 mililitrų, Svogūnai - 0.5 galvos, Sviestas - 25 gramai, Grietinėlė - 70 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Grietinėlė - 100 mililitrų, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras

Ingredientai: Šparaginės pupelės - 200 gramų, Balto vyno - 100 mililitrų, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinėlės - 100 mililitrų, Citrinos sultys - 1 vienetas, Jogurtas - 100 gramų

Ingredientai: Pomidorai - 5 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas, Vandens - 500 mililitrų, Pomidorų padažo - 2 valgomieji šaukštai, Bazilikas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bulvės - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Kiauliena - 300 gramų, Vištienos sultinio su grybais - 1 vienetas, Pienas - 200 mililitrų, Grybų sriubos mišinys - 1 pakelis
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą