Troškiniai

Ingredientai: Perlinės kruopos - 200 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 1 kilogramas, Svogūnai - 2 vienetai, Aliejus - 30 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Bazilikai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Virti burokėliai - 3 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 70 gramų, Džiovinti baravykai - 1 sauja, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Sodo prieskoninių žolelių mišinys - 1 arbatinis šaukštelis, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Juodi pipirai

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 200 gramų, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Sviestas - 150 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Čili - 1 vienetas, Lauro lapai - 2 vienetai, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Šparaginės pupelės, šaldytos, virtos - 500 gramų, Dešra - 200 gramų, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Cukinija - 1 vienetas, Saldi žalia paprika - 1 vienetas, Žalymunai - 1 pundelis, Sviestas - 30 gramų, Svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Dru

Ingredientai: Vištiena, virta su druska ir prieskoniais - 300 gramų, Morkos - 3 vienetai, Moliūgai - 200 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika saldžioji - 1 vienetas, Vištienos sultinys - 50 gramų, Pertražolės - 0.25 saujelės, Bazilikai - 0.25 saujelės, K

Ingredientai: Makaronai, virti - 300 gramų, Dešra - 200 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Saldžiosios paprikos - 1 vienetas, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Sūris - 50 gramų, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Kiauliena - 1.2 kilogramo, Svogūnai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Grietinėlė - 300 mililitrų, Vanduo - 100 mililitrų, Žirneliai - 0.5 stiklinės, Miltai - 1 sauja, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipir

Ingredientai: Ryžiai - 200 gramų, Vištienos filė - 150 gramų, Morkos - 3 vienetai, Lečo - 4 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Troškinių prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Morkos - 4 vienetai, Bulvės - 3 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Čili pipiras - 1 vienetas, žalieji žirneliai - 2 saujos, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Prieskonių mišinys - 1 arbatinis šaukštelis, Druska

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 2 vienetai, Bulvės - 5 vienetai, paprikos - 1 vienetas, Alyvuogės - 1 sauja, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 1 arbatinis šaukštelis
Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.
Rodyti kitą patarimą