Vėrinukai

Ingredientai: Melionai - 1 vienetas, Juodosios alyvuogės - 1 skardinė, Besėklės vynuogės - 150 gramų, Kietasis sūris - 100 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų

Ingredientai: Paprika - 2 vienetai, Varškė - 200 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kivi - 1 vienetas, Braškės - 200 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Kumpis - 100 gramų

Ingredientai: Vynuogės - 200 gramų, Šokoladas - 50 gramų, Rožinė glazūra - 50 gramų, Mediniai iešmai - 10 vienetų, Kokoso drožlės - 50 gramų

Ingredientai: Veršiena - 200 gramų, Rūkyta šoninė - 100 gramų, Bulvės - 5 vienetai, Aliejus - 30 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištienos krūtinėlės filė - 500 gramų, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 2 žiupsneliai, Vanduo - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Pomidorų padažas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Citrino
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą