Vegetariški

Ingredientai: Cukiniją supjaustyti griežinėliais ir apvolioti miltais, sumaišytais su druska. Kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Skanaus.

Ingredientai: Bulvės, šviežios - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai, juodi, malti - 1 žiupsnelis, Žalumunai, (krapai, bazilikai, petražolės) - 1 pundelis

Ingredientai: Cukinija, jauna - 1 vienetas, Bulvės, didelės - 3 vienetai, Rozmarinas, šakelės, šviežios - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 stiklinės, Česnakai - 3 skiltelės

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Obuoliai - 150 gramų, Sviestas - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Mairūnas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 50 gramų, Grybai, džiovinti - 25 gramai, Žalumynai - 1 pundelis

Ingredientai: Plekšnių filė - 8 vienetai, Vynuogės, žalios - 300 gramų, Citrina, sultys - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 3 vienetai, Baltas sausas vynas - 200 mililitrų, Apelsinų likeris - 3 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 arbatin

Ingredientai: Grybai - 300 gramų, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 120 mililitrų, Petražolės, kapotos - 1 sauja, Kvietiniai miltai - 70 gramų, daržovių sultinys - 700 mililitrų

Ingredientai: Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Varškė - 100 gramų, Miltai - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Obuoliai - 1 vienetas, Cukinija - 1 vienetas
Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.
Rodyti kitą patarimą