Aguoninės lazdelės
- Tešla, MANTINGA sluoksniuota , 500 gramų
- Aguonos , 100 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Cukrus, rudas , 100 gramų
Tešlą reikia plonai plonai iškočioti, kad gautųsi didelis stačiakampis. Tuomet ištepti visą tą stačiakampį lengvai šakute išplaktais kiaušiniais, ir visą plotą apibarstyti aguonų, sezamo ir cukraus mišiniu.
Dabar visą stačiakampį reikia perlenkti gražiai pusiau- paspausti , ir vėl padaryti tą patį- ištepti kiaušiniu ir mišiniu.
Imam peilį, ar jei turim- picos ar koldūnų pjaustymo ratuką ir visą plotą supjaustom plonom juostelėm- reiktų pasistengti, kad juostelių skaičius būtų lyginis.Imkite dvi juosteles, uždėkite vieną ant kitos,viršų suspauskite, tada susukite spirale ir apačioje gautus galus suspauskite, kaip viršuje, kad kepant neišsivyniotų.
Ištiesiam juosteles skardoje, ir šaunam į 190°C temp. karštumo orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųBananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.
Rodyti kitą patarimą