Greita paieška
Receptai
Draugai

Antiena baltajame padaže

Antiena baltajame padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Lauro lapai
Reikės:
  • Abrikosai , 1 vienetas
  • Petražolės , 2 vienetai
  • Džiovinti grybai , 100 gramų
  • Sviestas , 30 gramų
  • Miltai , 100 gramų
  • Grietinėlės , 100 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname. Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja.

  2. Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, grietinę ir sudedame susmulkintus grybus.

  3. Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname. Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu. Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Vitalija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai "Ananasai tešloje" Naminės obuolių sultys žiemai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Mėsos troškinys su daržovėmis Grybų padažas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!