Antiena baltajame padaže
- Druska
- Lauro lapai
- Abrikosai , 1 vienetas
- Petražolės , 2 vienetai
- Džiovinti grybai , 100 gramų
- Sviestas , 30 gramų
- Miltai , 100 gramų
- Grietinėlės , 100 gramų
Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname. Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja.
Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, grietinę ir sudedame susmulkintus grybus.
Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname. Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu. Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųBlynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą