Greita paieška
Receptai
Draugai

AVIENOS ŠAŠLYKAS

AVIENOS ŠAŠLYKAS
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 700g avienos (be kaulo)
    Marinatui: 60 ml aliejaus
    4 šaukštai vyno acto
    5 skiltelės česnako
    maltos aitriosios paprikos
    2 svogūnai
    druska

  2. Svogūną stambiai supjaustyti. Česnaką smulkiai supjaustyti. Actą sumaišyti su aliejumi, sudėti česnaką, aitriąją papriką ir druską. Viską išmaišyti. Mėsą supjaustyti storais griežinėliais. Ant mėsos sudėti svogūnus ir užpilti marinatą. Gerai išmaišykite. Uždenkite ir pastatykite parai pastovėti. Išimame mėsą ir supjaustome šašlyko gabalėliais. Tuomet veriame ant iešmų ir kepame ant žarijų.

Komentarai1
Edita,z

Skanu labaj

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Žemės riešutų pyragas Šokoladinis pyragas su kriaušėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!