Greita paieška
Receptai
Draugai
AVIENOS ŠAŠLYKAS
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
700g avienos (be kaulo)
Marinatui: 60 ml aliejaus
4 šaukštai vyno acto
5 skiltelės česnako
maltos aitriosios paprikos
2 svogūnai
druska
Svogūną stambiai supjaustyti. Česnaką smulkiai supjaustyti. Actą sumaišyti su aliejumi, sudėti česnaką, aitriąją papriką ir druską. Viską išmaišyti. Mėsą supjaustyti storais griežinėliais. Ant mėsos sudėti svogūnus ir užpilti marinatą. Gerai išmaišykite. Uždenkite ir pastatykite parai pastovėti. Išimame mėsą ir supjaustome šašlyko gabalėliais. Tuomet veriame ant iešmų ir kepame ant žarijų.
Komentarai1
- Komentuoti
Edita,z

Skanu labaj
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!