Bandelės su dešrelėmis
- Dešrelės , 500 gramų
- Miltai , 500 gramų
- Pienas , 250 gramų
- Mielės , 25 gramai
- Cukrus , 50 gramų
- Druska , 5 gramai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Sviestas , 50 gramų
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Į pašildyta pieną sudedame mieles ir cukrų.Truputį miltų. Išmaišę paliekame, kad mielės pakiltų.
Tada sudedame likusius produktus (vietoje sviesto galima naudoti margariną) ir užminkę tešlą paliekame, kad pakiltų. Kai pakyla, perminkome.
Imame po gabalėlį tešlos, darome bandelę į vidų dedame dešrelę. Sudedame į skardelę. Palaukiame keletą minučių, kol pakils, patepame kiaušinio plakiniu, užbarstome picos prieskonių ir kišame kepti.
Kepti karštoje orkaiteje apie 20 min.
- Komentuoti

Na jau ne, Viktorija, vandes gal ir tas pats, bet su pienu jau kitaip, nes jo tankis skiriasi, taip kad turis neatitinka mases :)

mieles sausos ar ne?

0,25 litro :) arba 250ml

Kiek tai litru pieno kai parasyta 250gramu?

bandeles labai gero skonio tik jeigu kepat nesilde orkaites tai temperatura dekit 210 C ir kepkit 25min

receptas fantastiskas viskas atitinka lygiai lygiai

receptas teslos labai tikslus, tik gal minket per trumpai... ji tikrai nelimpa prie ranku ir labai lengvai daromos bandeles.

Bandelės jau pašautos į orkaitę, lauksim rezultato, tačiau receptas man neįtin patiko, o galbūt netiksliai viską atlikau. Tešla įtin lipni buvo, kibo prie pirštų ir jau kelis kartus nuleidus rankas buvau, nes triguba dozė miltų nieko negelbėjo. Recepte tr

O Kiek mazdaug desreliu reikia???

i tesla.

o tas vienas kiausinis skirtas aptepimui ar ji i tesla reikia dedi?

skanuoliukes

butent:)O dar vienas dalikelis... apsvietimas :(

ne konvekcinėje krosnelėje kepė :), o orkaitėje

man kai kurios jau per daug apkepusios...

gražutės kokios

na av jau ir nuotrauka yra.. ;)

galite pabandyti ideti is naujo. taip galejo atsitikti del netinkamo formato.. arba.. net nezinau.. ;)

nezinau kodel nerodo, nesupratau :(

:( o kodėl nuotraukos nerodo šitos ???

jau yra:)

O kur gamyba? ne visi juk čia asai
Panašūs receptai
Daugiau receptųŠviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą