Greita paieška
Receptai
Draugai

Barankos

Barankos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 4 stiklinės
  • Šiltas vanduo , 1 stiklinė
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Sausos mielės , 7 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Apvoliojimui:
  • Aguonos , 2 žiupsneliai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į šiltą vandenį suberiame mieles bei cukrų su druska. Pamaišome ir paliekame, kad suputotų.

  2. Išlydome sviestą, ataušiname ir pilame į mielių mišinį. Beriame miltus ir maišome. Turi būti tešla, nelimpanti prie rankų.

  3. Formuojame barankas, jas pavoliojame aguonose.

  4. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams Šaltiena greitpuodyje Salotos "Jaunystės eliksyras" Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!