Blyneliai su cukinija
- Miltai , 2 stiklinės
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Cukrus , 1 žiupsnelis
- Cukinija , 1 vienetas
- Pienas , 1 stiklinė
Paruošiame tešlą paprastiems miltiniams blyneliams tik truputį saldesnę.
Tada sutarkuojame cukiniją burokine tarka ir viską sumaišę, kepame kaip paprastus blynelius (sutarkuotos cukinijos turėtų gautis panašus kiekis kaip ir tešlos).
Kepti įkaitintame aliejuje.
- Komentuoti

as kepu palengva nelabai karstos ugnies,tai beveik ir nereikia aliejaus,tik kantrybes.

Tiems receptams nieko nepasakysiu ,bet kepti tai ne taip kaip paprastus, aliejus turi but baisiai ikaites, kad pilant ruduotu, apkepus abi puses pridengti dangciu i dar patroskinti darant kitaip iseis marmalyne

Super receptas :) Labai skanu ir vaikui labai patiko. O svarbiausiai, kad neprisigere riebalu :))

Tikrai skanu. Rekomenduoju :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųApvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.
Rodyti kitą patarimą