Greita paieška
Receptai
Draugai

Bolivinės balandos kepsneliai

Bolivinės balandos kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bolivinės balandos kruopos , 350 gramų
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Džiovinti pomidorai , 4 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė , 3 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame bolivinės balandos kruopas pasūdytame vandenyje.

  2. Supjaustome svogūnus mažais gabalėliais ir kepame, kol dailiai apskrus. Supjaustome džiovintus pomidorus, kiek įmanoma smulkiau.

  3. Miltus sumaišome su žiupsneliu druskos, o į išvirusią košę įdedame supjaustytus džiovintus pomidorus, keptus svogūnus, pipirus, ciberžolės prieskonius ir gerai išmaišome. Į košę beriame miltus, išmaišome, kad masė taptų vientisa, formuojame nedidelius, maždaug 5 cm dydžio kepsnelius.

  4. Kepsnelius kepame keptuvėje, aliejuje, kol šie gražiai apskrus iš abiejų pusių.

  5. Iškeptus bolivinės balandos kepsnelius apibarstome ciberžolės prieskoniais ir tiekiame ant stalo.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Krevetės su padažu Mėsos troškinys su daržovėmis Sūrio padažas makaronams Šviežių kopūstų sriuba Zefyrai ant laužo
Reklama
Prisijunk prie mūsų!