Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su baltuoju padažu

Bulvių apkepas su baltuoju padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 800 gramų
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Fermentinis sūris , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti (1/2 šaukštelio sviesto pasilikti). Jame pakepinti miltus. Užpilti pieną ir virti visą laiką maišant, kol sutirštės.

  2. Pagardinti druska, pipirais, muskato riešutu ir užpilti ant nuluptų, griežinėliais supjaustytų ir sudėtų į riebalais išteptą skardą, bulvių.

  3. Kepti 45 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, pabarstyti tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė Sigita
Komentarai3
Viktorija

Tikrai užtenka 2-jų šaukštų pieno, ar reikia dviejų stiklinių, kaip kiti rašo komentaruose?

regina

bulves jau isvirtas supjaustyti?

Ramune

Labai labai skanu, tik i padaza keptuveje reikia pilti sultinio, kad jo gautusi daugiau :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti rauginti kopūstai Pūsti jogurtiniai blyneliai Pekino kopūstų salotos Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!