Bulvių traškučių užkandis
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Pomidorai , 300 gramų
- Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
- Česnakai , 2 skiltelės
- Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
- Bulvių traškučiai , 1 pakelis
- Juodosios alyvuogės , 1 sauja
- Žaliosios alyvuogės , 1 sauja
Labai smulkiai supjaustome pomidorus, žalumynus.
Sūrį taip pat smulkiai sutarkuojame.
Sugrūdame česnaką.
Viską sumaišome su majonezu.
Labai skanus padažas prie bulvių traškučių, lazdelių, duonos. Tinka su alyvuogėmis. :)
- Komentuoti

butent,geriau netepti nes permirksta,as kazka panasiai bandziau daryti su grudeta varske,rukyta lasisa ir svogunu laiskais,tai teko greiciau krimsti nes permirko ir gavosi jau nebe toks skonis,o siuos geriau daryt kaip ir minejo ranca

skanu

Nebūtina tept, galima padažą padėt šalia čipsų. Pasidažai - ir skanu, ir nepermirksta:)

siulyciau sita mase tepti ant prancuzisko paskrudinto batono,zymiaia skaniau,nes cipsai greit permirksta :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą