ČEBURĖKAI
0,7 miltų 0,50gr margarino, 0,5l. kefyro, sodos, faršo, svogūniukas.
sumaišome kefyrą , sodą, margarina, miltus. išsikočiojame ir įdarome su sutaisytu su prieskoniais, svogūnu, druskyte lašeliu vandens-faršu. verdame aliejuje. labai trapi tešla gaunasi būtent su kefyru ;)
- Komentuoti

pabandžiau,-na tilrai labai skanu

o kiek farsiuko reikia deti?.. ;) Aciu.

reiks paragauti.... čeburėkai man patinka tai matyt ir tas skanus būtu

Kiek žinau dar su alum būna daro irgi labai skanu (mm)

jau antra diena juos kepu,nepakartojama

pabandysiu, bet ar margarinas tirpinamas?

pabandysiu, bet ar margarinas tirpinamas?

Jie dabar bus mūsų mėgstamiausi,ačiukas :)

Jie dabar bus mūsų mėgstamiausi,ačiukas :)

Jie dabar bus mūsų mėgstamiausi,aciukas :)

laaaaaaaaaaabai liuks

na,uzsiraseme,dabar jau pradedame gaminti...

reiks isbndyt ir man

labai gardu

i tesla galima det varskes tikrai skanu

siandien vakarienei bus isbandyti !

argi nemalonu palepinti šeimyna :)))?

tikrai skanumėlis traškūs tokie...tai ipratinsiu šeimyna dabar :)

baro kur kadaise dirbau-receptas,nespėdavom virti...:(

na super...skaūs:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųBulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.
Rodyti kitą patarimą