Čeburėkai
- Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Kefyras , 4 valgomieji šaukštai
- Miltai , 3 stiklinės
- Mėsos faršas , 200 gramų
- Pipirai
- Druska
- Vanduo , 0,5 stiklinės
- Aliejus , 1 stiklinė
Iš miltų, druskos, kefyro ir kėlimo miltelių užminkyti tešlą. Faršą pasūdyti, pabarstyti pipirais, įpilti truputį vandens. Tešlą iškočioti, supjaustyti kvadratėliais, įdėti mėsos ir kepti aliejuje.
- Komentuoti

Tai o varškės nereikia?

juokinga, 4 šaukštai kefyro 3 stiklinės miltų, siūlau išminkyti, gal receptą pataisytų bent, kad 1 stiklinė kefyro tai sutinku :D

as dazniausiai darau su varske tesla.

Aš visada tik su kefyru darau

su kefyru nelabai padarysi tasia tesla.

Bet čeburekams reikia labai tąsios kaip popierius tešlos, ir iškočioti taip plonai, kad vos neplyšta, tada iškepę čeburekai bus traškūs ir skanūs. O iš recepto taip nesugalvosi padaryti, vistiek reikia proporcijų, net ant kočiojimo lentos negali daug milt

na as irgi nemoku gramais skaiciuot visai.. ;)))

beveik viska darau is akies, tik pyragus, tortus ar sausainius gaminu taip kaip recepte nurodyta 100%. o visa kita improvizacija

Kad gauti tąsią tešlą, o ne bulkinę tikrai reikia žinoti proporcijas, todėl recepte turi būti parašyta kiek ko dėti, nes nevisi čia asai

jau pataisiau, kad neaiskumu nekiltu.

kiek teslos nori tiek miltu ir kefyro reikes.. juk kuo daugiau miltu tuo daugiau ir kefyro vistiek tesla turesi gaut.. ;) o del 4 porciju tai matyt gal ir pataisyt siuo atveju reiktu nes sitoks aprasymas ir 10 porciju tinka.. ;)

na kam šitaip: iš tikro 4porcijom tiek;o tai 1ar 2 miltų ar kefyro nereiks...?nesuprantu na nors parašytų litro kefyro ar 0,5kg.miltų...

tik tu sitaip ir galejei paklausti...:))

o kiek miltų ,kek kefyro-???koks gali būt skanumas...

afigenai skanus ceburekai!!!!!!!!!!
Panašūs receptai
Daugiau receptųŠaldytuve kiaušinius reikia laikyti smaigaliais žemyn.
Rodyti kitą patarimą