Greita paieška
Receptai
Draugai

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Blynams:
  • Sviestas , 65 gramai
  • Kvietiniai miltai , 110 gramų
  • Kefyras , 250 mililitrų
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi.

  2. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įberkite vanilinio cukraus ir cinamono.

  3. Tuomet supilkite kefyrą ir išmaišykite.

  4. Įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

  5. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę, nepilkite ir netepkite jokiais riebalais, kadangi sviestas jų duoda pakankamai. Šaukštu semkite tešlą, pilkite per vidurį ir sparčiai šaukštu paskirstykite tešlą, kad užpildytų visus griovelius tolygiai, uždenkite keptuvės dangtį ir kepkite, kol apskrus. Vėstantys blynai pradės truputį kietėti, pirmieji gali būti šiek tiek minkštesni.

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai2
Auksė

Net nesvarstykite kepti pagal šitą receptą. Viską dariau kaip nurodyta tik cukraus mažiau dėjau. Prie keptuvės viskas lipo, patepus aliejumi kiek geriau bet pats blynas nekietėja o lieka košė iš blyno. Teko pabaigt kept paprastoje keptuvėje ir turbūt reik

Inga

kiek esu kepus cirviniu blynu- sitas pats prasciausias receptas, nieko vertas. Nebandykite kepti- nusivilsite

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grietinėlėje troškinti ešeriai Mišrainė su makaronais Mieliniai čeburėkai Nugarinės šašlykas Ungurio šašlykas Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!