Greita paieška
Receptai
Draugai

Cukinija apvalkale su česnakiniu padažu

Cukinija apvalkale su česnakiniu padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija , 1 vienetas
Padažui:
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Graikiniai riešutai , 1 sauja
  • Česnakai , 2 skiltelės
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Garstyčios , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją supjaustome plonais pusžiedžiais ir apkepiname iš abiejų pusių (nebūtinai).

  2. Merkiame į tešlą padarytą sumaišius kiaušinius, miltus ir garstyčias.

  3. Padažui - sumaišome majonezą su išspaustu česnaku ir smulkintais graikiškais riešutais.

  4. iškeptas abiejų pusių cukinijas patiekiame su česnakiniu padažu.

Komentarai1
Viktorija

Man neypatingai patiko. Be to, kad gaminsit, tai bent jau man trūko dar druskos recepte. :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietuviška  balta mišrainė Morkų pyragas Naminių vynuogių kompotas žiemai Dešrelių guliašas Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!