Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
- Cukinija , 3 kilogramai
- Pomidorai , 1 kilogramas
- Paprika , 3 vienetai
- Čili pipirai , 1 vienetas
- Česnakai , 100 gramų
- Aliejus , 1 stiklinė
- Actas , 100 gramų
- Cukrus , 1 stiklinė
- Druska , 2 valgomieji šaukštai
Pomidorus (galima dėti pomidorų padažo 0,5 l), česnaką permalame su mėsmale, dedame druskos, cukraus, pipirų, aliejaus, acto. Išmaišome, viriname 10 - 15 min. Cukiniją supjaustom kubeliais ir suberiame į verdančią masę. Supilstome į iškaitintus stiklainius ir uždarome.
- Komentuoti

as nesuprantu ka cia neuprasti paskaitik normalai

Tikrai skanu

Vis tiek neaišku, ar dar reikia virti, subėrus cukiniją, ar iš karto pilti į stiklainius

Kiek minučių verdama cukinija?

Begalo patiko, dar iš pernais dabar užsislėpus 500g stiklainiuką laikau progai, šiemet tikrai virsiu, aliejaus gal truputį mažiau pilčiau su actu, bet daugiau čili, nes trūksta.

As acto nepilu, nes pomidorai rugsties suteikia ir aliejaus maziau pilu. Skanu tikrai.

Šias daržoves aš gaminu jau kelintą sezoną. Aliejaus pilu per pusę, na ir acto mažiau, nes iš šių daržovių žemą verdu sriubas. Bulvės ir morkos kai išverda, sukratau 0,5 talpos stiklainį šios mišrainės. Skanu...

labai skani misraine visur tinka

as manau,kad acta reiktu pilti pabaigoje virimo (norejau rasyti,ant pacio galo,bet pamaniau,kad galite ne taip suprasti:))) )
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.
Rodyti kitą patarimą