Cukinijos desertas su citrusiniais vaisiais
- Cukinija , 2,5 kilogramo
- Apelsinai , 1 kilogramas
- Citrina , 1 kilogramas
- Cukrus , 1 kilogramas
Nuskusti cukinijas ir supjaustyti 1 - 2 cm kubeliais, apelsinus sipjaustyti smulkiau, citrinų geltoną sluoksnį nuskusti skustuku, baltą sluoksnį nulipti, nes jis kartus, ir susmulkinti peiliu ar smulkintuvu. Užpilti cukrumi ir palaikyti, geriausia per nakti. Paskui pavirti apie valandą, kol cukinija įgaus geltoną spalvą, supilstyti į stiklainius ir uždaryti. Galima ir su užsukamais dangteliais. Skanaus smaguriavimo, o toliau kiekvieno fantazija, kur panaudoti.
- Komentuoti

Cukraus reikia deti daug daugiau, jei citrinu toks kiekis.

Pabandžiau.
Sudėjus visko tiek kaip parašyta, gavau 4 litrus deserto. Nesitikėjau, kad jis bus toks skystas , o be to ir rūgštokas, nors citrinas tikrai švariai nulupau. Kitą kartą mažiau dėsiu.
Panašūs receptai
Daugiau receptųPyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.
Rodyti kitą patarimą