Greita paieška
Receptai
Draugai
Dešrelių guliašas
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
400gr.medžiotojų dešrelių,100gr.rūkytos šoninės,paprika raudona,paprika žalia,morka,svogunas,pusė stiklines ketčupo,pusė litro vandens,stikline grietineles,puse stiklines miltų,prieskoniai,karis,lauro lapai.
Svieste pakepame šoninę, tarkuotą morką ir supjaustytą svoguną,žalią ir raudoną paprikas.Apkepame,po to dedame supjaustytas dešreles.Darome užpyla.Dubenį išmaišome vandenį,miltus,ketčupą,grietinėlę,prieskonius.Šį užpilame ant keptų dešrelių su daržovėmis ir troškiname.Pagardiname prieskoniais,kariu,lauro lapais.Skanaus.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!