Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelių guliašas

Dešrelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 400gr.medžiotojų dešrelių,100gr.rūkytos šoninės,paprika raudona,paprika žalia,morka,svogunas,pusė stiklines ketčupo,pusė litro vandens,stikline grietineles,puse stiklines miltų,prieskoniai,karis,lauro lapai.

  2. Svieste pakepame šoninę, tarkuotą morką ir supjaustytą svoguną,žalią ir raudoną paprikas.Apkepame,po to dedame supjaustytas dešreles.Darome užpyla.Dubenį išmaišome vandenį,miltus,ketčupą,grietinėlę,prieskonius.Šį užpilame ant keptų dešrelių su daržovėmis ir troškiname.Pagardiname prieskoniais,kariu,lauro lapais.Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemės riešutų pyragas Spageti makaronų apkepas Mieliniai čeburėkai Mėsos troškinys su daržovėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!