Greita paieška
Receptai
Draugai

Ėriena kepta grilyje

Ėriena kepta grilyje
Ėriena kepta grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Oregonas
  • Rozmarinas
  • Druska
Garnyrui:
  • Šparagai , 500 gramų
  • Bulvės , 500 gramų
Reikės:
  • Ėriena , 1 kilogramas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia paruoškime marinatą. Pasmulkinkime oregoną, įdėkime šiek tiek rozmarino, traiškyto česnako, išspauskime vienos citrinos sultis, pabarstykime druskos, įpilkime alyvuogių aliejaus. Viską gerai sutrinkime blenderiu.

  2. Ėrieną laikykime marinate per naktį ar bent jau porą valandų.

  3. Įkaitinkime grilių, kepkime ėrieną apie 40 min. Viduryje kepimo apverskime kita puse.

  4. Garnyrui pasiruoškime šparagus. Sudėkime juos į grilių beveik prieš išimant ėrieną. Pabarstykime prieskonių, šiek tiek aliejaus.
    Apkepkime bulves.

  5. Išimkime šparagus, dėkime į lėkštę su apkeptomis bulvėmis.

  6. Išimkime ėrieną, palikime ją 15 min, supjaustykime ir tiekime.

  7. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Justė
Komentarai2
Ji

Tiek prekybos centruose, tiek turguje :)

Viktorija

o iš kur Lietuvoj galima gaut tos ėrienos?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu Žemės riešutų pyragas Mėsos troškinys su daržovėmis Kukurūzai su medumi Manų ir moliūgų apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!