Ėriena kepta grilyje
- Citrina , 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Oregonas
- Rozmarinas
- Druska
- Šparagai , 500 gramų
- Bulvės , 500 gramų
- Ėriena , 1 kilogramas
Pirmiausia paruoškime marinatą. Pasmulkinkime oregoną, įdėkime šiek tiek rozmarino, traiškyto česnako, išspauskime vienos citrinos sultis, pabarstykime druskos, įpilkime alyvuogių aliejaus. Viską gerai sutrinkime blenderiu.
Ėrieną laikykime marinate per naktį ar bent jau porą valandų.
Įkaitinkime grilių, kepkime ėrieną apie 40 min. Viduryje kepimo apverskime kita puse.
Garnyrui pasiruoškime šparagus. Sudėkime juos į grilių beveik prieš išimant ėrieną. Pabarstykime prieskonių, šiek tiek aliejaus.
Apkepkime bulves.Išimkime šparagus, dėkime į lėkštę su apkeptomis bulvėmis.
Išimkime ėrieną, palikime ją 15 min, supjaustykime ir tiekime.
Skanaus :)
- Komentuoti

Tiek prekybos centruose, tiek turguje :)

o iš kur Lietuvoj galima gaut tos ėrienos?
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimą