Farširuota lydeka
lydekos;
dar kokios zuvies;
keliu riekeliu piene mirkyto batono;
poros morku;
poros kiausiniu;
po sauksta smulkintu krapu ir petrazoliu (situ neturejau tai ir nedejau);
priekoniu, pipiru ir druskos.
lydeka isdarineti ir nulupti oda. is mesos isrinkti asakus. is kitos zuvies irgi isimti asakas ir mesa abieju sumalti. i pagaminta zyvies farsa imusti kiausinius, ideti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batona mirkyta ir prieskonius su pipirais. viska gerai ismaisyti, isminkyti. deti viska ant lydekos odos, (prikimsti) grziai usdankstyti krastus ir pasauti i orkaite apie 90 min.
- Komentuoti

ir as labai bijojau pabandyti, bet sita lydekaite daraiau pirma karta ir viskas gavosi. zinoki, nera taip sudetinga kaip atrodo.

Visada svajojau pabandyti farširuoti lydeką, bet nedrisau. Gal dar nepagavau savo lydekos?

galvos nupjauti nereikia. kai iskrodi lydeka, gali nuo bet kurio sono pradeti lupti odele. kaip patogiau. gal kitas ja pradeda lupti ir nuo uodegos.

Kaip tą odą nunerti - nupjauti galvą ir lupti, ar pjauti per pilvą?
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą