Farširuota lydeka
- Kiaulienos faršas , 2 kilogramai
- Svogūnai , 1 galva
- Batonas , 5 riekės
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Sviestas , 150 gramų
- Lydeka , 3 kilogramai
- Prieskoniai žuviai , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo , 2 stiklinės
Išdarinėjame žuvį.
Į kiaulienos faršą įmaišome vandenyje pamirkytą batoną, įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius.
Susmulkiname svogūną ir pakepinę ant sviesto supilame į faršą. Viską gerai išminkome.
Paruoštą mėsą sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame, kad neiškristų. Prifarširuotą žuvį dedame į skardą (į skardą reikia įpilti bent pora stiklinių vandens, kad nesviltų) ir kepame 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Žuvį patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis. Papuošimui ribų nėra. :)
- Komentuoti

2 kg kiaulienos farso????????

Visai ponia nusikomentavo AS tai nuimu oda IR prikemsu ta Pavia Malta zu im sumaisyta bulkos rieke mirkyta piene,saukstas sviesto,pagal teslos minkstuma grietineles zinoma pipiru ivairiu,malt svoguno IR kepu seines,Karina 45 eurai,seines
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.
Rodyti kitą patarimą