Fyllo krepšeliai su feta ir špinatais
- Feta sūris , 120 gramų
- Špinatai , 150 gramų
- Paprika, marinuota , 1 skardinė
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Muskatas , 1 žiupsnelis
- Fyllo tešla , 4 lapai
- Sviestas , 100 gramų
Atitirpinkite fyllo tešlos lakštus. Dėkite vieną ant kito 4 vienetus, prieš tai patepant išlydytu sviestu.
Supjaustykite į 12 dalių ir sudėkite į pyragaičių ar keksiukų formeles, pateptas sviestu.
Gaminkite įdarą. Į pasirinktą indą sudėkite fetos sūrį, paskirstykite jį, kad vėliau lengvai susimaišytų su kitais ingredientais.
Įdėkite smulkintus špinatus (tinka ir šaldyti tik prieš tai leiskite jiems atitirpti), smulikintą papriką, kiaušinį, pipirų ir šiek tiek muskato. Viską išmaišykite.
Paskirstykite įdarą į tešlos krepšelius, viršų patepkite sviestu.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, 8-10 minučių.
Iškepusiems leiskite šiek tiek atvėsti ir tiekite ant stalo! :)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųKisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.
Rodyti kitą patarimą