Garuose paruošti lašišos didkepsniai
- Lašišos didkepsniai , 2 vienetai
- Ryžiai , 100 gramų
- Citrina , 1 vienetas
- Žuvies prieskoniai , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės , 1 žiupsnelis
- Krapai , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Brokoliai , 150 gramų
- Pomidorai , 2 vienetai
Nuvalyti lašišos didkepsnius, pabarstyti juos druska, žuvies prieskoniais, aplaistyti išspaustomis citrinos sultimis ir apšlakstyti aliejumi.
Pamarinuoti apie 20 minučių.Truputį pasūdytame vandenyje išvirti ryžius, išvirusius perpilti šaltu vandeniu.
Užkaisti puodą su indu (sieteliu) garinimui.
Brokolius išskirstyti žiedynais.
Kai vanduo puode užverda, į garinimo indą sudėti lašišos didkepsnius ir brokolius.
Garinti apie 20 minučių atsargiai pavartant.
Šone atsargiai sudėti virtus ryžius, kad jie vėl sušiltų.Supjaustyti pomidorą skiltelėmis.
Į lėkštę dėti vieną didkepsnį, apibarstyti jį petražolėmis.
Ryžius dėti šalia, pabarstyti krapais.
Garintus brokolius ir pomidorą dėti šalia didkepsnio ir pašlakstyti trupučiu aliejaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųVirtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.
Rodyti kitą patarimą