Greita paieška
Receptai
Draugai
Garuose virti baklažanai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Baklažanai , 4 vienetai
- Sojos padažas , 0,3 stiklinės
- Juodas actas , 1 valgomasis šaukštas
- Čili aliejus , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai , 2 skiltelės
- Sezamų aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garintuvą. Sudėkite juos į garintuvą, be lėkštės. Jei įdėsite su lėkšte, baklažanai apačioje nebus gerai išvirę.Virkite baklažanus garuose 15-20 minučių.
Susmulkinkite česnaką.
Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, čili aliejų, česnaką, sezamo aliejų, druską ir cukrų.
Valgydami supjaustykite baklažanus mažais gabaliukais, kuriuos merkite į padažą. Būkite atsargūs - patiekalas gana aštrus.
Vietoje virimo garuose, galima tiesiog virti. Verdant garuose išlieka natūralesnis skonis.
Receptą atsiuntė Donata
Komentarai1
- Komentuoti
testeris

tai taip taip idomiai
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šaldytuve kiaušinius reikia laikyti smaigaliais žemyn.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!