Gintarėlis
- Sviestas , 150 gramų
- Cukrus , 1,3 stiklinės
- Miltai , 2 stiklinės
- Druska , 1 žiupsnelis
- Varškė , 600 gramų
- Kiaušiniai , 3 vienetai
Šaltą sviestą sutarkuoti stambia tarka, rankomis sumaišyti su dviem stiklinėm miltų, druska ir stikline cukraus, kol susidarys trupinukai.
2/3 trupinių supilti į kepimo skardelę (~25 x 35-38 cm).
Visus likusius produktus (varškę, kiaušinius, šaukštą miltų ir 1 - 2 šaukštus cukraus) sumaišyti ir įdarą išpilti ant trupinių. Užbarstyti likusiais trupiniais.
Kepti 180 C apie 45 - 50 min.
- Komentuoti

Labai patiko,vyrai valgė pirštus apsilaižydami.;}}

Padas nelabai koks gavosi, ir trūko kokios uogienės įdarui, bet šiaip tai tikrai skanus. ;)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą