Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Grietinėlėje troškinti ešeriai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pabarstymui:
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Troškintam ešeriui:
  • Ešerys , 6 vienetai
  • Druska , 9 žiupsneliai
  • Sviestas , 60 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 4 vienetai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Šalavijas , 1 pundelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ešerius.

  2. Pakepkite svieste supjaustytus svogūnus ir morkas. Pirma į puodą sudėkite morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį. Sudėkite prieskonius ir virkite 30 minučių.

  3. Sudėkite į puodą morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį.

  4. Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Abrikosų pyragas Sluoksniuotos tešlos pyragėliai "Ananasai tešloje" Mėsos troškinys su daržovėmis Mieliniai čeburėkai Troškinti šašlykai Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!