Greita paieška
Receptai
Draugai
Grietinėlėje troškinti ešeriai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Pabarstymui:
- Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Troškintam ešeriui:
- Ešerys , 6 vienetai
- Druska , 9 žiupsneliai
- Sviestas , 60 gramų
- Svogūnai , 2 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
- Vanduo , 100 mililitrų
- Druska , 3 žiupsneliai
- Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
- Lauro lapai , 4 vienetai
- Krapai , 1 pundelis
- Šalavijas , 1 pundelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Pasūdykite ešerius.
Pakepkite svieste supjaustytus svogūnus ir morkas. Pirma į puodą sudėkite morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį. Sudėkite prieskonius ir virkite 30 minučių.
Sudėkite į puodą morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį.
Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!