Grybais įdaryta vištiena
- Grybai , 1,5 stiklinės
- Salierai , 0,5 stiklinės
- Svogūnų laiškai , 0,3 stiklinės
- Mairūnas , 1 žiupsnelis
- Sviestas , 100 gramų
- Sūris , 100 gramų
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Vištienos krūtinėlės filė , 600 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Pienas , 1 valgomasis šaukštas
- Raudonieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
Mažoje keptuvėje pakepinkite grybus su smulkintai salierais, svogūnų laiškais, mairūnu ir dviem šaukštais sviesto. Pabarstykite druskos, pipirų. Kepkite kol suminkštės daržovės.
Su mėsos plaktuku pamuškite vištieną, kad gautųsi ploni gabaliukai, maždaug pusė centimetro storio.
Ant kiekvieno gabaliuko dėkite grybų masės, šiek tiek tarkuoto sūrio ir gabaliuką sviesto.
Suvyniokite ir susmeikite mediniu pagaliuku.
Pasirinktame inde išplakite pieną, kiaušinį ir paprikos miltelius.
Suktinukus pamirkykite plakinyje, tuomet džiuvėsėliuose ir dėkite į sviestu pateptą skardą.
Ištirpinkite likusį sviesą ir pašlakstykite juo vištieną.
Kepkite 35 minutes 170 laipnsių temperatūroje.
Kelios pastabėlės:
ingredientuose nurodytas jau susmulkintų daržovių kiekis - smulkinti grybai, salierai, svogūnų laiškai.
Jums reikės dviejų vištienos krūtinėlių, t.y. keturių puselių.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPadaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą