Grybų ikra
- Grybai , 1 kilogramas
- Morkos , 2 vienetai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Grybus išvirti, sumalti mėsmale, morkas sutarkuoti stambiai, svogūnus supjaustyti, apkepti ir taip pat sumalti mėsmale. Viską sumaišyti, pilti aliejaus, dėti druskos, pipirų pagal skonį ir troškinti 20-30 min. Sudėti į iškaitintus stiklainius. Ataušusius laikyti šaltai.
- Komentuoti

Aušra
Skanu, užsitepi ant duonytės ar bandelės,užsigeri arbatėle, puikus skanėstas.

bet grybai apgaulingi,reikia truputi daugiau idėti,ir nerugs ir nereiks šaldytuvo...

Aš daugel metu gaminu,čia galima dėti ką nori,as supiaustyta kopūsta apverdu ir dedu,..laikau viską rusyje o ne šaldytuve nieks man nerūgsta..Reikia gerai morkas ištroškinti jos duoda rūgima iki galo neištroškintos,ir kai ragaujat atrodo druskos užtenka,b

koks pavadinimas grybu? ar baravyku ? piegrybu?

o man kazkaip surugsta po savaites, gal del neiskaitintu stiklainiu??
Panašūs receptai
Daugiau receptųArbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.
Rodyti kitą patarimą