Greita paieška
Receptai
Draugai
Grybų padažas
Kategorijos:
Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Grybai , 300 gramų
- Svogūnai , 1 galva
- Sviestas , 25 gramai
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė , 200 mililitrų
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Ant sviesto pakepiname susmulkintą svogūną. (3-5 min.)
Kartu su svogūnais pakepiname ir susmulkintus grybus.
Pabarstome druska. Gerai išmaišome.
Ant aliejaus pakepiname miltus 2 min. ir supilame į grybų padažą.
Sudedame grietinę ir gerai išmaišome.
Troškiname ant keptuvės dar 5 min.
Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai2
- Komentuoti
Kardas

300g grybų su 25g sviesto tikrai nekepa, o ir patys grybai net į keptuvę netilpo. Beje, čia reikia dviejų keptuvių, kur antroje būtų kepami du šaukštai miltų aliejuje, o pirmoje viskas kepama svieste? Skamba neharmoningai. Receptas vertas 2 iš 5, mano gal
As

Grybai prieš kepimą išvirti? Ar tai pievagrybiai?
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!