Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdarytas jautienos kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Jautiena , 1 kilogramas
- Lašiniai , 100 gramų
- Virti kiaušiniai , 3 vienetai
- Marinuoti agurkai , 2 vienetai
- Žalias kiaušinis , 1 vienetas
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
- Pipirai
- Druska
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Nuo mėsos nuimti riebalus ir giliai išilgai įpjovus, išpjauti didelę ertmę. Išpjautą mėsą, 2 plonas lašinukų atraižėles, agurkus ir virtus kiaušinius sumalti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti susmulkintus svogūnus ir įmušti kiaušinį, išminkyti. Ertmę mėsoje ištepti garstyčiomis.
Į ją sudėti įdarą ir pridengti likusiais lašinukais. Plyšį susiūti. Mėsą apkepti karštuose riebaluose, dėti į troškintuvą, pabarstyti prieskoniais ir įpylus truputį vandens, troškinti. Jai suminkštėjus, nuimti dangtį ir apkeptinti iki rausvumo. Ataušusį kepsnį supjaustyti riekelėmis.
Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!