Įdarytos krabų lazdelės
- Krabų lazdelės , 12 vienetų
- Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
- Druska, prieskoniai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Miltai , 5 valgomieji šaukštai
- Morkos , 1 vienetas
- Dešra , 200 gramų
- Česnakas
Morką sutarkuoti, susmulkinti svogūną, dešrą (kam kokia skaniausia) pjaustyti smulkiais kubeliais. Kiaušinį kietai išvirti.
Keptuvėje, aliejuje ar svieste apkepti morką, svogūną, dešrą, berti prieskonių pagal skonį. Baigus troškinti, į paruoštą įdarą įdėti smulkiai pjaustytą virtą kiaušinį, viską gerai išmaišyti.
krabų lazdeles, kad lengvai išsivyniotų, truputį pašildyti mikrobangų krosnelėje.
Imti krabų lazdelę, su šaukšteliu dėti į ją paruoštą įdarą ir gražiai suvynioti.
5. Iš miltų kiaušinio, majonezo 1-2 valg.šaukštų, truputėlio spausto česnako ruošti tirštoką tešlą.
Imti suvyniotą krabų lazdelę, ją volioti į paruoštą tešlą,ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi, kepti kol gražiai paruduoja.
Valgyti galima su majonezu, arba galima pasidaryti padažą iš pomidorų padažo ir majonezo.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą