Itališki vamzdeliai su mėsa
- Vamzdeliniai makaronai (Canelloni) , 15 vienetų
- Mėsa, faršas , 500 gramų
- Knorr Fix ruošinys Arrabiata , 1 pakelis
- Sūris, geltonas, tarkuotas , 150 gramų
- Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai , 2 skiltelės
- Svogūnai , 1 vienetas
- Raudonėliai (Oreganas), džiovinti , 1 žiupsnelis
Supjaustykite svogūną kubeliais, česnaką sukapokite ir kepkite juos didelėje keptuvėje, aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol mėsos sultys visiškai išgaruos. Pridėkite pomidorų pastos. Pagardinkite druska, pipirais ir trupučiu džiovintų raudonėlių.
Prikimškite vamzdelius paruošta mėsa. Sudėkite juos į kepimo indą.
Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Apipilkite vamzdelius sukurtu padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą aliuminio folija.
Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų.
Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant makaronų vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųŽalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą