Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos šašlykai

Jautienos šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Baltas vynas, sausas , 200 gramų
  • Mineralinis vanduo, gazuotas , 200 gramų
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Baltieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
  • Ananasai , 400 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos nugarinę arba sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais: mažesniais ar didesniais.

  2. Jautieną apibarstome prieskoniais: muskatu, raudonėliu, druska ir pipirais.
    Sudėkite ananaso gabaliukus, supilkite vyną, vandenį ir išmaišykite.

  3. Marinuokite mėsą 1 parą.

  4. Kepkite mėsą, suvėrę ant iešmų, grilyje ar ant laužo.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtos “gėlytės” Mėsos troškinys su daržovėmis Lengvai paruošiami blynai Šviežių kopūstų sriuba Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!