Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutiena su medumi

Kalakutiena su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Balto vyno , 1 stiklinė
  • Lazdynų riešutų , 100 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Abrikosai , 100 gramų
  • Midolai , 30 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai , 5 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kalakuto krūtinėlės , 700 gramų
  • Medus , 300 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Druska įtrintą mėsą kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 45 min. Dažnai apšalstykite tirpintu medumi.

  2. Vaisius nuplauti ir apvirti kartu su vynu (apie 5 minutes).

  3. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir smulkintais riešutais. Pakaitinti 5 minutes. Iškepusią mėsą supjaustyti ir sudėti į lėkštę. Į vidurį sukrėsti karštą mišinį.

Receptą atsiuntė Olivija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Pieno ir ledų kokteilis Folijoje kepta vištiena Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!