Greita paieška
Receptai
Draugai

Karamelinė košė

Karamelinė košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai , 100 gramų
  • Karamelizuotas kondensuotas pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.

  2. Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Žemaičių blynai su faršu Nugarinės šašlykas Gardus troškinys su dešrelėmis Burokėlių mišrainė su majonezu Žemės riešutų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!