Greita paieška
Receptai
Draugai
Karamelinė košė
Kategorijos:
Avižų košė, Košės, tyrės
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pienas , 200 mililitrų
- Avižiniai dribsniai , 100 gramų
- Karamelizuotas kondensuotas pienas , 4 valgomieji šaukštai
- Obuoliai , 1 vienetas
- Cinamonas , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.
Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!
Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!