Karamelizuota kiaulienos šoninė
- Rudasis cukrus , 50 gramų
- Ryžių actas , 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai žuviai , 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Imbiero sultys , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaulienos šoninė , 300 gramų
- Česnakai , 4 skiltelės
- Čili pipirai , 4 vienetai
- Vanduo , 0,5 stiklinės
- Svogūnų laiškai , 1 pundelis
- Druska , 1 žiupsnelis
Ant folijos sudėliokite svogūnų laiškus. Ant jų padėkite šoninę. Pabarstykite druska ir suvyniokite dviem sluoksniais.
Šoninę reikės kepti labai mažoje temperatūroje ir labai ilgai, kad ji neprarastų riebalų. Kepkite 90-100 laipsnių temperatūroje 5 h 30 minučių.
Išjunkite orkaitę ir palikite mėsą 2 h atvėsti.
Atvėsusią šoninę supjaustykite kubeliais ir dėkite į keptuvę. Apkepkite. Išsiskyrusius riebalus pašalinkite, kad jų nebūtų per daug.
Sumaišykite rudąjį cukrų, ryžių actą, žuvies prieskonius, sojos padažą ir imbiero sultis.
Įpilkite vieną šaukštą paruošto padažo į keptuvę.
Sudėkite susmulkintą česnaką, svogūnų laiškus ir nesmulkintą džiovintą čili pipirą, pakepkite.
Supilkite vandenį ir likusį padažą. Troškinkite, maišykite kol skystis šiek tiek sutirštės.
Tiekite su virtais rudaisiais ryžiais.
Skanaus!
- Komentuoti

Gaminau vakar, tobulai skanu!
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą