Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta lašiša su medumi

Kepta lašiša su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 1 kilogramas
  • Citrinos žievelė , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą apšlakstykite citrinos sultimis, patepkite medumi.

  2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su citrinos žievelėmis. Šią masę paskirstykite ant lašišos.

  3. Suvyniokite lašišą į foliją ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių Celsijų temperatūroje.

  4. Iškepusią lašišą apibarstykite krapais.

Receptą atsiuntė Brigita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Mielinė plonapadės picos tešla Varškėčiai  kepti orkaitėje Purūs keksiukai Burokėlių salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!