Kepta višta su bulvėm
- Višta , 1 vienetas
- Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Česnakai , 6 skiltelės
- Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
- Bulvės , 16 vienetų
Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min apverdam pasūdintame vandenyje, po to nukošiam.
Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku.
Imame skardą, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotine (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam skardą į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsniu 1val.15min
Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę!O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:)-mmmmmmmmm-skanumėlis:)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.
Rodyti kitą patarimą