Kepta višta su bulvėm
- Višta , 1 vienetas
- Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Česnakai , 6 skiltelės
- Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
- Bulvės , 16 vienetų
Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min apverdam pasūdintame vandenyje, po to nukošiam.
Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku.
Imame skardą, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotine (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam skardą į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsniu 1val.15min
Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę!O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:)-mmmmmmmmm-skanumėlis:)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą