Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas lynas prie alaus

Keptas lynas prie alaus
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lynas , 1 vienetas
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Rozmarino šakelė , 2 vienetai
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Krapai , 1 pundelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 100 gramų
  • Druska , 1 stiklinė
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska.

  2. Smulkintą česnaką sumaišyti su 50 g. aliejaus, šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies išorę ir vidų, įdėti į vidų krapų. rozmarino Palikti susistovėti bent 2 valandoms.

  3. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min. Suvyniojus folijoje galima kepti ir ant laužo.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šaldytuve kiaušinius reikia laikyti smaigaliais žemyn.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Varškės pyragas su pudingu Kepta vištiena su ryžiais Naminiai kotletai Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!