Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptas lynas prie alaus
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lynas , 1 vienetas
- Česnakas , 3 skiltelės
- Rozmarino šakelė , 2 vienetai
- Čiobreliai , 1 žiupsnelis
- Krapai , 1 pundelis
- Lauro lapai , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 100 gramų
- Druska , 1 stiklinė
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska.
Smulkintą česnaką sumaišyti su 50 g. aliejaus, šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies išorę ir vidų, įdėti į vidų krapų. rozmarino Palikti susistovėti bent 2 valandoms.
Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min. Suvyniojus folijoje galima kepti ir ant laužo.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šaldytuve kiaušinius reikia laikyti smaigaliais žemyn.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!