Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas triušis

Keptas triušis
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušis , 1 vienetas
  • Lašiniai , 30 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 7 gramai
  • Taukai , 5 gramai
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį mėsai užpilti.

  2. Iškeptą mėsą sukapokite gabalais, užpilkite mėsos sultimis ir paduokite su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lengvai paruošiami blynai Burokėlių mišrainė su majonezu Gardus troškinys su dešrelėmis Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!