Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptas triušis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Triušis , 1 vienetas
- Lašiniai , 30 gramų
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 7 gramai
- Taukai , 5 gramai
- Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Svogūnas , 1 vienetas
- Morkos , 2 vienetai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį mėsai užpilti.
Iškeptą mėsą sukapokite gabalais, užpilkite mėsos sultimis ir paduokite su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais.
Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!