Kepti rauginti kopūstai
- Rauginti kopūstai , 200 gramų
- Obuolys , 1 vienetas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Pipirai
- Aliejus
Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus ir į jį suberti smulkiai supjaustytą svogūno galvutę. Šiek tiek juos apkepti ir po to sudėti nusunktus raugintus kopūstus, stambiai supjaustytą obuolį, pabarstyti pipirais ir kepti ant nedidelės ugnies nepamirštant jų pamaišyti iki šiek tiek paruduos.
Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat jie puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
- Komentuoti

Bandysiu. Prie mėsos manau tikrai skanu bus
Panašūs receptai
Daugiau receptųJie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimą