Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepti rauginti kopūstai
Kategorijos:
Daržovės, Karšti užkandžiai, Karšti patiekalai, Salotos, garnyrai, Užkandžiai, Vegetariški
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Rauginti kopūstai , 200 gramų
- Obuolys , 1 vienetas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Pipirai
- Aliejus
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus ir į jį suberti smulkiai supjaustytą svogūno galvutę. Šiek tiek juos apkepti ir po to sudėti nusunktus raugintus kopūstus, stambiai supjaustytą obuolį, pabarstyti pipirais ir kepti ant nedidelės ugnies nepamirštant jų pamaišyti iki šiek tiek paruduos.
Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat jie puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai1
- Komentuoti
Almantas35

Bandysiu. Prie mėsos manau tikrai skanu bus
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!